top of page
Acu poppen_edited.jpg

Where there is no movement, there is pain. 
Where there is movement, there is no pain.

Ik geef (Family)Trauma-informed, Mental-Emotional-Physical
Healthcare & (Laser)Acupuncture, een all inclusive en holistische therapie welke gebaseerd is op de reguliere Psychologie & de eeuwenoude Traditional Chinese Medicine.

 
Want soms is het leven te overweldigend, en kan het voelen alsof je overspoeld wordt. Je bent dan vaak rusteloos, voelt je enorm moe, slaapt slecht, je gevoelens gaan alle kanten op en je hebt allerlei lichamelijke klachten die onverklaarbaar zijn. Indien je daar last van hebt, raad ik je aan om deze all-inclusive therapie bij mij te ondergaan. Ik begeleid je dan op al deze gebieden, om daar een geheel aan te geven, en een en ander op te lossen. Hieronder zie je wat ik in deze therapievorm zo ongeveer doe:  

* De Mental Healthcare die ik bied bestaat uit het begeleiden van mentale en emotionele problematiek vanuit psychologisch, cognitief perspectief. Desgewenst gaan we hier samen op in, waarna ik je help deze te erkennen en te accepteren. Ik geef je tools en mindfulness om beter met de (vaak dagelijks) spontaan opspelende lastige emoties en gedachten, om te gaan.
Deze tools maken jou meer weerbaar en helpen je steviger in het leven staan.

* De EmotionBodycare verwerk ik in het toepassen van Shiatsu/Acupressuur, volgens de methode van Shizuto Masunaga, Iokai Shiatsu. Het aanbrengen van vingerdruk op bepaalde plekken van het lichaam leidt er toe dat
emotionele en fysieke ontregelingen bewust worden en kunnen worden opgeheven, opdat de algemene gezondheid wordt hersteld of onderhouden.

* De (Laser)Acupunctuur die ik geef komt vanuit de klassiek traditioneel Chinese geneeskunde, en soms geef ik daar ook schedel- en oor acupunctuur bij.

(Family)Trauma-informed, Mental-Emotional-Physical
Healthcare & (Laser)Acupuncture en/of een Traditionele (Laser)Acupunctuur behandeling kunnen helpend zijn bij de volgende klachten:


Vermoeidheid; Mentale rusteloosheid; Emotionele problemen; Verslavingen; PTSD;
Verminderde mobiliteit; Tinnitus; BPPD (positieduizeligheid),
Migraine of andere soorten hoofdpijn
Stress klachten; Hart en Vaat problemen; Hoge bloeddruk; Burnout
Overgangsklachten; Prostaatproblemen; Slapeloosheid; 
Concentratieproblemen; 
Stijfheid in nek; Rugpijn;

Menstruatiepijn; Fertiliteitsproblemen;
Spijsverterings- en stofwisselingsproblemen;
Zwangerschapsproblemen;
Verlichting van chronische aandoeningen zoals Reuma / Artritis / Artrose
Frozen shoulder; Carpaal tunnel syndroom; Verminderde vitaliteit
Hooikoorts; Onverklaarbare klachten


De all-inclusive (Family)Trauma-informed, Mental-Emotional-Physical
Healthcare & (Laser)Acupuncture therapie die ik geef, valt onder Aanvullende Zorg. Het is een combinatie van Oosterse/Chinese Geneeskunde èn Westerse/reguliere Geneeskunde en stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. De therapie wordt vergoedt door de meeste zorgverzekeraars via de aanvullende zorg.

bottom of page