top of page
unnamed-4.jpg
Schermafbeelding 2022-04-20 om 12.13.33.png
Schermafbeelding 2023-06-29 om 11.03.05.png

Mijn praktijk is gevestigd in het souterrain van ons woonhuis, op de Hondecoeterstraat 30huis, 1071 LS in Amsterdam Oud-Zuid. Deze locatie is helaas niet rolstoel toegankelijk.

 

Wil je bij mij in behandeling? Ik help je graag.

Mail naar sherydah.nl@gmail.com of stuur je bericht per whatsapp 06-2277 9252

Openingstijden:​

Maandag t/m vrijdag van 08u tot 17u

Zaterdag van 08u tot 12u
 

​​​​​

Beroepscode / AVG 

Het werken met Acupunctuur en Shiatsu vereist een hoge mate van zorgvuldig werken om de veiligheid van u als patiënt te kunnen garanderen. Ook wilt u met zekerheid weten dat uw privégegevens en uw persoonlijke verhaal bij mij veilig zijn.

 

Lidmaatschap ZHONG
Daarom ben ik, met mijn praktijk, lid van de beroepsverenging ZHONG. ZHONG is de grootste beroepsvereniging voor Chinese geneeskunde in Nederland. ZHONG staat garant voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van Traditional Chinese Medicine therapeuten (TCM). ZHONG waarborgt een hoge kwaliteit en de juiste uitoefening van het vakgebied Acupunctuur en Shiatsu. Daarnaast garandeert ZHONG volledige privacy van de cliënten en stelt zij strenge hygiëne-eisen aan de behandelingen.

Zo dient er gewerkt te worden met client's eígen handdoeken, en steriele wegwerp acupunctuurnaalden, waardoor besmetting onmogelijk wordt. Daarnaast ben ik gehouden aan allerlei regels over dossiervoering, zodat uw gegevens nooit per ongeluk op straat kunnen komen te liggen. Bovendien mag ik onder geen enkele voorwaarde, zonder uw nadrukkelijke toestemming, uw gegevens of informatie over uw behandeling aan derden verstrekken. En als lid van ZHONG wordt met regelmaat mijn deskundigheid gecontroleerd en ben ik verplicht mij jaarlijks bij te scholen om die kwaliteit te blijven waarborgen.

Koepel Alternatieve Behandelwijzen – (Klachten)
Koepel KAB is een koepelorganisatie waarbij verschillende verenigingen, dus ook ZHONG, zijn aangesloten. De koepel KAB waarborgt kwaliteit bij haar aangesloten therapeuten. Alle behandelaars die aangesloten zijn bij de KAB voldoen aan de door de overheid gestelde eisen voor zorgaanbieders (Wkkgz) en aan alle eisen die de zorgverzekeraars stellen. KAB vertegenwoordigt haar leden in alle contacten naar verzekeraars, overheid en andere instanties. KAB heeft tevens een klachtencommissie. Uiteraard hoop ik die nooit nodig te hebben. Maar mocht je niet tevreden zijn over mijn begeleiding en wij komen er samen niet uit, dan kun je  bij KAB terecht

SCAG

De SCAG is het kenniscentrum voor klachten en geschillen in de complementaire zorg en daarmee de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Graag zou ik het samen met jou over eventuele klachten willen, maar indien dat niet lukt, dan kun je ook bij SCAG terecht.

Sherydah.nl is geregistreerd bij de

Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer: 62027492

bottom of page