top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom!

Mijn naam is Sherydah en onlangs werd mij weer gevraagd eens uit te leggen hoe mijn “(Family)Trauma-informed, Psychological, emotional & physical Healthcare & (Laser)Acupuncture therapy” eigenlijk in zijn werk gaat, en dat is wel een heel goede vraag, want alleen deze titel is al een mond vol, dus hier komt ‘ie:


Als basis heb ik een 3jarige opleiding in Psychic reading and healing  & Body-trauma reading and healing therapy gedaan, en tegelijkertijd een tweede opleiding tot Reiki master.  In die jaren deed ik ondertussen ook de PABO, daarna Psychologie en Mindfulness, waardoor ik zowel met kinderen als volwassenen -individueel en in groepsverband- therapeutisch leerde werken.

Na een aantal jaren genieten van mijn gezin, kwam ik er achter een hooggevoelig persoon met hooggevoelige kinderen te zijn, en ik startte daarna intensief met Martialarts training Kungfu tot de 11e graad, om meer van de BodyMindSoul connection te leren. In die tijd hoorde ik voor het eerst van Shiatsu (de Japanse vorm van de Chinees medische Tuina massage). Deze opleiding werd samen met de regulier Medische basiskennis gegeven en ik volgde vervolgens deze 4jarige opleiding met grote passie. Maar ik wilde mij verder verdiepen in de Chinese geneeskunde, dus ik deed er vervolgens de 3jarige opleiding Acupunctuur meteen achter aan, en in deze zomer ben ik dan na 7jaar achtereenvolgens geneeskunde studeren, eindelijk klaar!


Ondertussen was ik natuurlijk al lang mijn praktijk www.sherydah.nl in Amsterdam Oud-Zuid gestart omdat mensen op me af kwamen met de vraag hen te ondersteunen in hun genezingsproces, iets wat ik alleen maar heel graag doe. En de vorm van mijn therapie is dus eigenlijk telkens een stukje mee-veranderd in de loop der tijd, alles wat ik leerde voegde ik toe als dit helpend voor mijn cliënten en patiënten kon zijn.

Mijn aanpak ís, zoals je hier hebt kunnen lezen dus echt gebaseerd op het helpen helen van mensen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. En met mijn specialisaties op de gebieden generationeel-trauma en hooggevoeligheid erbij, is dit een zeer succesvolle therapievorm geworden waarmee ik al heel veel mensen heb kunnen helpen weer meer in hun eigen kracht te komen.

 

 

 

338734626_177971211308338_8016472503103462176_n.jpg
bottom of page