top of page

 

 

Welkom!

Mijn naam is Sherydah en ik ben op 17-jarige leeftijd begonnen met de opleidingen tot Reiki Master en Psychic Reading, Healing & Bodywork; beide opleidingen hadden een duur van 3 jaar. Daarna heb ik kort in het Antroposofisch Basisonderwijs gezeten en veel met groepen gewerkt. Ik kreeg drie prachtige kinderen en een fantastische echtgenoot, maar gedurende mijn twintiger en dertiger jaren kreeg ik helaas ook te maken met geweld, op seksueel, emotioneel en verbaal gebied. Dit had tot gevolg dat ik eetbuien ontwikkelde, een burnout kreeg en behoorlijk angstig was om te leven. Om dit allemaal te verwerken deed ik veel aan (zelf)behandelingen in Reiki, Mindfulness en Art therapy. Tevens zocht ik psychologisch hulp (Psychotherapie en EFT), onderging ik EMDR-behandelingen en Acupunctuur en begon met het trainen van Kung Fu / Wing Chun.

Ik begon mij weer sterker te voelen en raakte meer en meer geïnterresseerd in datgene dat mij zo geholpen had, de Traditional Chinese Medicine (TCM), de Chinese Voedingsleer en Emotion Focussed Psychotherapie (EFT). Dit bracht mij tot de 4-jarige opleiding tot Iokai Shiatsu/Acupressuur therapeut, welke ik met goed resultaat heb afgerond. Omdat deze holistische vorm van geneeskunde zo effectief blijkt, zowel voor onze Mind als Lichaam, ben ik meteen doorgegaan met de (voor mij) vervolgopleiding 3-jarige opleiding Acupunctuur bij Shenzhou Open University of TCM.

Ik merkte dat veel van mijn patiënten en cliënten (jong en oud) helaas ook met (veel) geweld -in welke vorm dan ook- te maken hebben gehad, en ik kon duidelijk zien hoe deze trauma's opgeslagen waren (en worden) in het lichaam. Omdat ik weet wat voor een impact geweld heeft op onze mind, body en soul, ben ik mij gaandeweg gaan specialiseren op trauma verwerking, en zodoende heb ik -samen met mijn patiënten en cliënten- al heel wat pijn, angst en verdriet bij hen kunnen oplossen, zowel op emotioneel als lichamelijk vlak.  

Ziektes zijn namelijk een vorm van communicatie vanuit en met het lichaam. En ik help je heel graag deze taal te begrijpen. Het verhaal dat er achter zit te erkennen en op een veilige manier te onderzoeken om zodoende de ziekte of pijn niet meer nodig te laten zijn als communicatiemiddel.

bottom of page